Tillbaka

Tävlingsregler för “Tutti Frutti personlighetstest” där du kan vinna två biljetter till Lollapalooza den 28 – 30 juni 2019 och Way Out West festivalen den 8 – 10 augusti 2019. På tävlingssidan väljer du vilken festival du vill vinna biljetter till.

Organisatör

Fazer Konfektyr,
Lindhagensgatan 120,
Box 30172

Vem kan delta?

Alla personer över 18 år som har permanent bostad i Sverige kan delta i tävlingen, dock ej personal som arbetat med planering av kampanjen eller någon del av den samt medlemmar av deras familj.

Hur deltar man?

Kampanjen påbörjas 2019-05-23 och avslutas 2019-06-14 kl. 12.00. Du deltar i tävlingen på Tutti Frutti Sveriges kampanjsida genom att genomföra personlighetstestet och motivera varför du ska vinna. Vinnarna väljs ut av en jury på Fazer och beslutet kan inte överklagas. Vinnarna kontaktas via mailadressen de angivit i tävlingsdeltagandet.

Priser

Kampanjen gäller endast för personer som bor i Sverige där totalt tio vinnare kommer väljas ut (fem för varje festival). Vinnarna väljs ut inom fem dagar efter att kampanjen har avslutats. Vinnaren kommer att bli kontaktad via e-post. Om vinnaren inte svarar inom tre dagar så blir vinsten ogiltig och Fazer förbehåller rätten att välja ut en ny vinnare. Vinsten är två festivalpass till Way Out West till ett värde av ca. 3990 kronor eller två festivalpass till Lollapalooza till ett värde av ca 5 390. Priset kommer att levereras via post. Fazer förbehåller rätten att publicera vinnarnas för- och efternamn samt plats på Fazers hemsidor och sociala mediekanaler.

Priserna kan inte omvandlas till pengar eller andra priser.

Hantering av personuppgifter

Fazer behandlar deltagarnas personliga uppgifter för att kunna utföra tävlingen och skicka ut tävlingsvinsterna. Dessa uppgifter kan komma att användas i direktmarknadsföring med deltagarens godkännande. För mer information, se Fazers dataskyddspolicy.

Organisatörens skyldigheter

Deltagarna är själva skyldiga till att betala eventuell vinstskatt.

Deltagarna frikänner Fazer och andra kampanjorganisatörer och alla andra partners från skyldighet till eventuell skada som orsakats eller ha påståtts att ha orsakats av att delta i kampanjen. Fazers ansvar överstiger inte antalet eller värdet på priserna som nämns i dessa tävlingsregler. Fazer ansvarar inte för några tekniska problem i relation till deltagandet av tävlingen eller mottagandet av vinsterna.

Andra villkor

Om det finns misstanke om bedrägeri eller fusk från en deltagare eller annan typ av regelbrott så förbehåller Fazer rätten till att avvisa deltagaren. Fazer kommer att meddela eventuella förändringar via hemsidan och sociala medier om vi är tvingade till att på något sätt ändra reglerna eller priserna för kampanjen. Fazer förbehåller rätten att ändra kampanjen eller kampanjreglerna på ett sätt som inte har en betydande effekt för deltagaren.

Kampanjen är inte sponsrad rekommenderad eller hanterad av Facebook eller Instagram. Däremot måste deltagarna följa villkoren som är uppsatta av sociala medienätverken utöver Fazers tävlingsvillkor. Kampanjen är inte kopplad till Facebook eller Instagram. Deltagarna befriar Facebook och Instagram från allt ansvar kopplat till kampanjen.

Tillbaka